• Διάθεση Χριστουγεννιάτικης κάρτας Συλλόγου

    November 22, 2014 - Ανακοινώσεις

    Αγαπητοί φίλοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη συλλεκτική κάρτα του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου είναι έτοιμη προς διάθεση. Οι κάρτες εντός Ελλάδος μπορούν να σταλούν με αντικαταβολή (πάνω από 10). Παραγγελίες μπορούν να γίνουν στο email: info@tatoi.org καθώς και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο: 6975.947248. Επίσης οι κάρτες είναι ήδη διαθέσιμες στις Αίθουσες Τέχνης ena (Βαλαωρίτου 9Γ) και στην Καπλανών 5 στο Κολωνάκι. Ευχόμαστε όλοι σας με 2 ευρώ μόνο να αγκαλιάσετε την μεγάλη μας προσπάθεια για το Τατόι. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλα σημεία πώλησης. (περιλαμβάνεται και φάκελος)

    Η φετινή φωτογραφία που επιλέξαμε είναι του κ. Ανδρέα Μέγκου και δείχνει την επίσημη είσοδο της Ανακτορικής ενότητας στο Τατόι με χιόνι. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μέγκο για την ευγενική παραχώρηση της άδειας χρήσης της εν λόγω φωτογραφίας.

    Eυχαριστούμε ολόθερμα τις Εκδόσεις Καπόν για την ευγενική χορηγία του σχεδιασμού και της εκτύπωσης της κάρτας κάτι το οποίο κάνουν συστηματικά τα 3 τελευταία χρόνια και μας συμπαραστέκονται σε κάθε μας πρωτοβουλία. Ευχαριστούμε θερμά επίσης την κ. Νίκη Βλασσιώτου Παπαδάκη για την διάθεση της κάρτας μέσα από τις δύο ιδιόκτητες Αίθουσες Τέχνης που προαναφέραμε.

    DSC00746