• Ξεκίνησε η διάθεση του ημερολογίου του Συλλόγου

    December 5, 2014 - Ανακοινώσεις

    Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014 κορυφώνεται με την διάθεση πλέον του ημερολογίου του Συλλόγου μας και την έκδοση της Χριστουγεννιάτικης κάρτας μας. Τίποτα δεν ήταν απλό και δεδομένο. Το ημερολόγιο έρχεται ως συνέχεια της μεγάλης έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώσαμε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Αίθουσα Τέχνης Καπλανών 5. Είναι μια ιδιαίτερα καλαίσθητη έκδοση με χειροποίητη βιβλιοδεσία, 144 σελίδων, σε δύο γλώσσες (Αγγλικά & Ελληνικά) με 40 εξαιρετικές φωτογραφίες από το πρώην Βασιλικό Κτήμα και είναι ιδανικό για δώρο. Η τιμή του είναι 17 ευρώ και περιλαμβάνει ΦΠΑ 23%.

    Χρειαζόμαστε την ουσιαστική συνδρομή όλων στην πώλησή του. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την μελέτη στερέωσης, συντήρσης και αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου στο Τατόι. Το ημερολόγιο μπορεί να σταλεί με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με πληρωμή μέσω του Paypal του Συλλόγου μας. Επίσης είναι ήδη διαθέσιμο στα Βιβλιοπωλεία Ιανός, Παπασωτηρίου, Πρωτοπορία και Πολιτεία. Οι κάρτες και το ημερολόγιο είναι διαθέσιμα επίσης από το κατάστημα Εκλογή του κ. Αντώνη Λεούση στο Μαρούσι (Ερμού 39) και από τις Αίθουσες Τέχνης Καπλανών 5 και ena (Βαλαωρίτου 9Γ) στο Κολωνάκι καθώς και από τις Εκδόσεις Καπόν (Μακρυγιάννη 23-27, απέναντι από το Μουσείο Ακροπόλεως).

    Και το ημερολόγιο και η κάρτα θα πωλούνται στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στο Γκαλά Όπερας του Συλλόγου μας

    Ευελπιστούμε στην ουσιαστική συμβολή όλων σας στην προσπάθεια.

    Ευχαριστούμε πολύ.