• Καλές γιορτές, ενισχύοντας το Τατόι

    December 20, 2012 - Δημοσιεύματα

     

    ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η πρώτη, εδώ και δεκαετίες, ευχετήρια κάρτα με θέμα το Τατόι είναι γεγονός! Την εμπνεύστηκαν, την υλοποίησαν και τη διαθέτουν σε τρεις διαφορετικούς χώρους στην Αθήνα και προς δύο ευρώ τα μέλη του σωματείου «Οι Φίλοι του Τατοΐου».

    Η κάρτα εικονίζει τη Βασιλική Επαυλη όπως ήταν το 1908, η παραγωγή της είναι χορηγία των εκδόσεων «Καπόν» και τα έσοδα θα ενισχύσουν την προσπάθεια των «Φίλων» να συγκεντρώσουν πόρους που θα χρηματοδοτήσουν τη μελέτη αποκατάστασης του Βουτυρο κομείου.

    Το σωματείο επιχειρεί συστηματικό άνοιγμα προς την κοινωνία των πολιτών προκειμένου να συμβάλει στη διάσωση και την ανάδειξη του εθνικού θησαυρού που λέγεται Τατόι. Προτεραιότητα είναι η σωτηρία των κτιρίων και ο αγώνας των Φίλων είναι αυτονόητα συντονισμένος με τις σημαντικές πρωτοβουλίες της Εφορείας Νεότερων Μνημείων Αττικής που φαίνεται να αποδίδουν καρπούς. Στη σελίδα του σωματείου (www.tatoi.org) θα βρείτε τρόπους να ενισχύσετε το έργο για το Τατόι και με διαφορετικούς τρόπους (δωρεές, κ.λπ.). Ως προς την ίδια την κάρτα υπάρχουν δύο σταθερά σημεία πώλησης: στην αίθουσα τέχνης Καπλανών 5 (Καπλανών 5 και Μασσαλίας) και στο κατάστημα «Εκλογή» στο Μαρούσι (Ερμού 39). Επίσης θα τη βρείτε από την Παρασκευή έως την Κυριακή στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Ιδρύματος Κατακουζηνού (Λ. Αμαλίας 4). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να την παραγγείλετε στο email info@tatoi.org και να σας σταλεί με αντικαταβολή ταχυδρομικά ή με κούριερ.

    Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 20/12/2012