• Κοπή πίτας Συλλόγου στις 18/1 (Χώρος και Λεπτομέρειες)

    January 11, 2016 - Ανακοινώσεις

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τέχνης ena (Βαλαωρίτου 9Γ) στο Κολωνάκι. Ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας και ιδιοκτήτρια των Αιθουσών Τέχνης ena και Καπλανών 5, κυρία Νίκη Βλασσιώτου Παπαδάκη για τη φιλοξενία της εκδήλωσής μας.

    Η εκδήλωση θα έχει και catering για να μπορέσετε να πάρετε όλοι σας καφέ-χυμούς-αναψυκτικά και συνοδευτικά. Δε θα υπάρχει χρέωση συμμετοχής αλλά θα σας παρακαλούσαμε όλους να αγοράσετε λαχνούς στη μεγάλη λαχειοφόρο αγορά που θα γίνει στην κοπή της πίτας με σημαντικά δώρα. Λαχνούς μπορούν να πάρουν όλοι ακόμα και αν δεν έλθουν στην εκδήλωση για να ενισχύσουν το έργο μας με ένα συμβολικό ποσό. Το κόστος του λαχνού είναι 5 ευρώ.

    Αναζητούμε ακόμα δώρα και θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή όλων σας. Αν έχετε επιχείρηση ή έχετε φίλους που μπορούν να μας διαθέσουν ιδιαίτερα προϊόντα τους, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Εμείς από την πλευρά μας θα διαφημίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις προσφορές και τις εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προσφορές σας και τα δώρα που μπορείτε να διαθέσετε. Μπορεί να είναι είτε προϊόντα, είτε υπηρεσίες.

    Αφορμή για την λαχειοφόρο αγορά μας στάθηκε η εξαιρετική προσφορά από την εταιρεία Pearls Center (http://pearlscenter.gr/el/) τριών κοσμημάτων με πέρλες μεγάλης αξίας. Το πρώτο δώρο και το πιο σημαντικό της εκδήλωσης θα είναι ένα κολιέ από πέρλες αξίας 450 ευρώ, το δεύτερο θα είναι σκουλαρίκια με πέρλες αξίας 150 ευρώ και το τρίτο ένα βραχιόλι από πέρλες αξίας 100 ευρώ. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Στέφανο Χατζηγεωργίου για την προσφορά και την υποστήριξη του έργου μας.

    Η εταιρεία Citrus Άρωμα Μνήμης (http://www.citrus-chios.gr/) μας δίνει ένα καφασάκι με εξαιρετικά χιώτικα προϊόντα αξίας άνω των 75 ευρώ. Ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας κ. Στάμο Φαφαλιό για την προσφορά.

    Η ιδιοκτήτρια των Αιθουσών Τέχνης ena και Καπλανών 5 (http://ena-artgallery.gr/) κυρία Νίκη Βλασσιώτου Παπαδάκη θα μας παραχωρήσει για τη λαχειοφόρο εικαστικό έργο/έργα τα οποία θα παρουσιάσουμε την ημέρα της εκδήλωσης.

    Οι Εκδόσεις Καπόν (http://www.kaponeditions.gr/) θα μας προσφέρουν 4 σημαντικά βιβλία που έχουν αγαπηθεί από το αναγνωστικό κοινό τόσο για το περιεχόμενο τους όσο και για την αισθητική τους. Τα βιβλία θα είναι τα εξής: “Κινηματογράφοι του Ονείρου”, “Νανόκοσμος”, “Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας”, “Βιέρα Γκραν”, “Με στημόνι και υφάδι”. Ευχαριστούμε θερμά τη Ραχήλ και τον Μωϋσή Καπόν για την προσφορά.

    Το κομμωτήριο Vassiliki της φίλης Vassiliki Petropoulou μας προσφέρει 3 δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά μας. Ένα λούσιμο-κούρεμα-χτένισμα, ένα λούσιμο-χτένισμα και μια βαφή-χτένισμα. Το κομμωτήριο της Βασιλικής είναι στην Λ. Κηφισίας 89 στους Αμπελοκήπους (210-7780851) κοντά στο μετρό Πανόρμου. Την ευχαριστούμε θερμά.

    Αναλυτική παρουσίαση των δώρων και του αριθμού τους θα γίνει σε επόμενες επικοινωνίες μας.

    Αναμένουμε τη βοήθειά σας για τη συγκέντρωση δώρων και θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας για μια πολύ όμορφη εκδήλωση.