• Σε λίγες μέρες το 3ο Γκαλά Όπερας του Συλλόγου μας

    November 30, 2015 - Ανακοινώσεις

    Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι,

    Έμειναν πια πολύ λίγες μέρες για το 3ο Γκαλά Όπερας που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου με στόχο την συγκέντρωση εσόδων για την μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου στο Τατόι.

    Την επόμενη Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 θα έχουμε όλοι τη χαρά να απολαύσουμε την Ειρήνη Καράγιαννη και τον Χάρη Ανδριανό σε αποσπάσματα από τις πιο γνωστές όπερες, οπερέτες και μιούζικαλ με συνοδό στο πιάνο το Δημήτρη Γιάκα, στην ανθοστόλιστη αίθουσα του Παρνασσού. Θα είναι μια πραγματικά εορταστική χριστουγεννιάτικη μουσική εμπειρία.

    Ετοιμάσαμε με πολύ κόπο αυτή την εκδήλωση και κάτω από πολύ δύσκολες οικονομικά συνθήκες. Θέλουμε να ζητήσουμε από όλους σας να την στηρίξετε. Το κόστος είναι μόνο 15 ευρώ για εισιτήριο της πλατείας, θα έχετε δωρεάν πρόγραμμα και φυσικά όλοι θα λάβουν μέρος στη δεξίωση στο τέλος της βραδιάς με κρασί και φαγητό.

    Εφόσον δεν μπορέσετε να έρθετε ευχόμαστε και ελπίζουμε να αγοράσετε έστω ένα εισιτήριο για να στηρίξετε την προσπάθεια.

    Εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε με τους παρακάτω τρόπους:

    Πληροφορίες/κρατήσεις:
    Υπηρεσία εισιτηρίων
    Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοα Πεσμαζόγλου), Αθήνα
    Τηλ.: 210 7234567
    www.ticketservices.gr

    Εφόσον θέλετε επίσης, μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση στον λογαριασμό του συλλόγου μας.

    Εάν είσαστε μέλη σε συλλόγους θα ήταν ευχής έργο αν μπορούσατε να ενεργοποιήσετε τα μέλη για να έρθουν και να στηρίξουν την εκδήλωση. Έχουμε ανάγκη δημοσιότητας της εκδήλωσης και μπορούμε να σας στείλουμε ότι υλικό επικοινωνιακό χρειαστείτε.

    Σας υποσχόμαστε μια εξαιρετική εμπειρία που θα την κρατήσετε στις αναμνήσεις σας. Σας υπενθυμίζουμε οτι στην έναρξη της εκδήλωσης θα τιμήσουμε την τέως Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη. Η κ. Μενδώνη θα μιλήσει στην συνέχεια για το μέλλον του κτήματος.

    Αυτή η βραδιά δε θα ήταν εφικτή χωρίς τους χορηγούς μας, ανώνυμους και επώνυμους τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την ουσιαστική συνδρομή τους.

    Σας περιμένουμε όλους κοντά μας.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς εκ μέρους του ΔΣ,

    Βασίλης Κουτσαβλής

    Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από την περσινή μας εκδήλωση.  _GEO8193 _GEO8432