• Αναζήτηση δωρεών και χορηγιών για το 8ο Μουσικό Γκαλά για το Τατόι

  November 14, 2022 - Ανακοινώσεις

  Αγαπητοί φίλοι,

  Στην προσπάθεια να καλύψουμε μεγάλο μέρος των εξόδων του Γκαλά κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να συνδράμει στην προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων. Η κάλυψη των εξόδων μας δίνει την δυνατότητα το σύνολο της είσπραξης των εισιτηρίων να μείνει στο ταμείο του Συλλόγου. Εφέτος όλα τα χρήματα προορίζονται να διατεθούν στην μελέτη αποκατάστασης του πληγωμένου Ανακτορικού Κήπου που γίνεται από τον Σύλλογο σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού.

  Σε αυτή την φάση αναζητούμε περίπου 3.000 ευρώ για να καλύψουμε το ενοίκιο της αίθουσα Παρνασσός και τα έξοδα παραγωγής. Εφέτος έχουμε στο σύνολο 6 καλλιτέχνες οπότε και τα έξοδα είναι αρκετά αυξημένα. Επίσης, αναζητούμε χορηγό να καλύψει τον ανθοστολισμό της σκηνής του Παρνασσού που υπολογίζεται περίπου στα 650 ευρώ.

  Δεν είναι απαραίτητο ένας χορηγός να καλύψει το σύνολο του ποσού. Με πολλές μικρές δωρεές μπορούμε να το συγκεντρώσουμε όπως κάναμε όλα τα προηγούμενα έτη. Θα χαρούμε πολύ να μας ενημερώσετε ή να μας υποδείξετε πιθανούς χορηγούς. Όλοι οι υποστηρικτές (εφόσον το επιθυμούν) θα μπούν στο πρόγραμμα του Γκαλά, θα ανακοινωθούν το βράδυ πριν την εκδήλωση, θα είναι σε όλη την επικοινωνία της εκδήλωσης στα ΜΜΕ και θα τους τιμήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά θα τους διαθέσουμε εφόσον το επιθυμούν θέσεις στην διακεκριμένη ζώνη. 

  Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας σε μια πολύ όμορφη, χαρούμενη βραδιά που με πολύ κόπο ετοιμάζουμε και εφέτος μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω των περιορισμών της πανδημίας. Μην αφήσετε την αγορά των εισιτηρίων σας στο τέλος μιας και οι μπροστινές θέσεις κλείνουν ήδη πολύ γρήγορα. Οι θέσεις και εφέτος θα είναι αριθμημένες οπότε στις κρατήσεις σας μπορείτε να κλείσετε συγκεκριμένες θέσεις στην αίθουσα. 

  Εαν κάποιοι δεν μπορείτε να είσαστε στο Γκαλά στις 21/12 μπορείτε να ενισχύσετε τον Σύλλογο αγοράζοντας θέσεις στον εξώστη. 

  Με φιλικούς χαιρετισμούς εκ μέρους του ΔΣ,

  Βασίλης Κουτσαβλής

  Πρόεδρος ΔΣ