• Πολύ κοντά στο να καλυφθούν τα έξοδα του Γκαλά για το Τατόι

  November 17, 2022 - Ανακοινώσεις

  Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι,

  Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ευχαριστήσουμε για την συγκινητική υποστήριξη και για το φετινό γκαλά για το Τατόι. Είμαστε πολύ κοντά στο να καλύψουμε όλα τα έξοδα του φετινού γκαλά χάριν στις ευγενικές δωρεές μελών και φίλων του Συλλόγου μας που θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα. Με αυτή την υποστήριξη θα μπορέσουμε να έχουμε όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια στο ταμείο μας και αυτό θα είναι σπουδαία υπόθεση. 

  Ευχής έργο θα ήταν στην προσπάθεια να σωθεί το Τατόι να είχαμε την συμπαράσταση περισσοτέρων δωρητών μιας και σχεδόν κάθε χρόνο οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν την προσπάθεια. Και τους ευγνωμονούμε για αυτό.

  Θα χρειαστούμε πλέον μόνον 368 ευρώ για την κάλυψη του συνόλου του ενοικίου της αίθουσας του Παρνασού και από τις αμοιβές των 6 καλλιτεχνών της βραδιάς μένει να καλυφθεί ένα ποσό της τάξης των 1680 ευρώ. Όλα τα υπόλοιπα έξοδα έχουν καλυφθεί και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό. Με μικρές και πολλές δωρεές θα μπορούσαμε να τα καλύψουμε και αυτά τα τελευταία έξοδα. 

  Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε, όπως σε κάθε ενα από τα 7 προηγούμενα Γκαλά να καλύψουμε τα έξοδα και χωρίς άγχος και αγωνίες να απολαύσουμε όλοι μαζί την μοναδική βραδιά που ετοιμάζουμε. 

  Εκ μέρους του ΔΣ,

  Βασίλης Κουτσαβλής