Ξεναγήσεις

Ομαδικές Επισκέψεις – Ξεναγήσεις

Στόχος του Σωματείου μας είναι η διαρκής και αδιάκοπη επαφή των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών με τον ιστορικό χώρο του πρώην Βασιλικού Κτήματος Τατοΐου. Για το λόγο αυτό προγραμματίζονται πολύ τακτικά ομαδικές επισκέψεις και ξεναγήσεις. Οι ξεναγήσεις ανακοινώνονται εγκαίρως τόσο στον ιστότοπο του Σωματείου όσο και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα επίσημα social media του Σωματείου. Γίνονται πάντοτε οργανωμένα και με τάξη, με πούλμαν που αναχωρούν από το Σύνταγμα για το Τατόι.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όσοι ενδιαφέρεστε για τις ξεναγήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σωματείο μας και να μας αφήσετε τα στοιχεία σας. Επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Σωματείου μας 6975.947248 και στο email: info@tatoi.org

Ξεναγήσεις μπορούν να γίνουν και σε συλλόγους και σωματεία κατόπιν συνεννόησης μαζί μας αρκετό καιρό πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση για να εξατάσουμε τη διαθεσιμότητά μας. Επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Σωματείου μας 6975.947248 και στο email: info@tatoi.org

Το Σωματείο μας έχει επίσης  την δυνατότητα να ξεναγήσει ιδιωτικώς μέλη διπλωματικών αποστολών στην χώρα μας καθώς και ξένους επισήμους που επισκέπτονται την Αθήνα κατόπιν ειδικής συνεννόησης και επικοινωνίας μαζί μας.

Στο Τατόι έχουν ήδη ξεναγηθεί Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί, πρέσβεις, καθηγητές πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, καλλιτέχνες, οικονομικοί παράγοντες, κρατικοί λειτουργοί, κυβερνητικά στελέχη, δήμαρχοι και τοπικοί άρχοντες, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και άλλοι.

Ξενάγηση στο Βασιλικό Κοιμητήρι Τατοΐου (c) Ηλίας Γεωργουλέας

Ξενάγηση στο Βασιλικό Κοιμητήρι Τατοΐου (c) Ηλίας Γεωργουλέας