• Αναζήτηση δωρεών και χορηγιών για το 9ο Μουσικό Γκαλά για το Τατόι

  December 5, 2023 - Ανακοινώσεις

  Αγαπητοί φίλοι,

  Στην προσπάθεια να καλύψουμε μεγάλο μέρος των εξόδων του Γκαλά κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να συνδράμει στην προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων. Σε αυτή την φάση αναζητούμε περίπου 2.500 ευρώ για να καλύψουμε τα έξοδα παραγωγής, αμοιβές καλλιτεχνών και τον ανθοστολισμό της σκηνής του Φιλολογικού Συλλόγου Παρανσσός. Στόχος κάθε χρόνο είναι τα έσοδα των εισιτηρίων της εκδήλωσης να μένουν στον Σύλλογο. Εφέτος οι πόροι θα διατεθούν για την πληρωμή της μελέτης αποκατάστασης του Βασιλικού Κοιμητηρίου στο Τατόι. 

  Με δωρεά του μέλους του ΔΣ και μεγάλου δωρητού του Τατοΐου κ. Στάμου Ι. Φαφαλιού καλύψαμε μέρος των εξόδων παραγωγής. Με δωρεά του πρέσβυ και της κυρίας Ιωάννου Κοραντή καλύψαμε το ενοίκιο της Αίθουσας του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού. Η επιμέλεια και η εκτύπωση του προγράμματος του Γκαλά είναι δωρεά των Εκδόσεων Καπόν. Τις ανθοδέσμες των καλλιτεχνών προσφέρει η κ. Μάρθα Φωτοπούλου. Τα κοσμήματα της Βασιλικής Καραγιάννη είναι του Οίκου Κοσμημάτων Pentheroudakis. Ευχαριστούμε θερμά την κ Λίζα Πενθερουδάκη και τον κ. Μάνο Πενθρουδάκη. Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές μας για την υποστήριξη της εκδήλωσης και του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου.   

  Δεν είναι απαραίτητο ένας χορηγός να καλύψει το σύνολο του ποσού. Με πολλές μικρές δωρεές μπορούμε να συγκεντρώσουμε το ποσό όπως κάναμε όλα τα προηγούμενα έτη. Θα χαρούμε πολύ να μας ενημερώσετε ή να μας υποδείξετε πιθανούς χορηγούς. Όλοι οι υποστηρικτές θα μπούν στο πρόγραμμα του Γκαλά, θα ανακοινωθούν το βράδυ πριν την εκδήλωση και θα τους τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

  Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι θα έχουμε εφέτος και 10 χορευτές της Αθηναϊκής Ομάδας Ιστορικών Χορών 19ου αιώνα Società di Danza Αtene. Χορογραφία & Διδασκαλία: Neville Jason Fahy.

  Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε να μην αφήσετε την αγορά των εισιτηρίων σας τελευταία στιγμή μιας και τα εισιτήρια στις καλές μπροστινές θέσεις εξαντλούνται σχετικά γρήγορα. Οι θέσεις και εφέτος είναι αριθμημένες. 

  Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας σε μια πολύ όμορφη, χαρούμενη βραδιά που με πολύ κόπο ετοιμάζουμε.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς εκ μέρους του ΔΣ,

  Βασίλης Κουτσαβλής