• Δημοσίευμα για την μελέτη βιωσιμότητας

  January 20, 2021 - Δημοσιεύματα

  Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι,

  Στον παρακάτω σύνδεσμο θα διαβάσετε το ρεπορτάζ της έγκριτης δημοσιογράφου στο πολιτιστικό ρεπορτάζ κ. Κατερίνας Ανέστη για την παρουσιάση, εχθές, της μελέτης βιωσιμότητας του π. Βασιλικού Κτήματος Τατοΐου από την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη. Στο δημοσίευμα έχουν μπει και σελίδες από την μελέτη όπως αυτή εστάλη στους δημοσιογράφους μετά την συνέντευξη τύπου. 

  https://www.iefimerida.gr/ellada/tatoi-lina-mendoni-meleti-biosimotitas?fbclid=IwAR0uTucrwAgvyDVLRU2cj9WD4jKseq7FY8oQ7nk2YmZPS131WnPmRhaLvYs 

  Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ανέστη για τις πάντα τιμητικές αναφορές στον Σύλλογό μας και στο διαχρονικό έργο μας στο Τατόι. 

  Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε οτι οι νέες χρήσεις ενός εκάστου κτιρίου στο Τατόι θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Πολιτισμού το επόμενο διάστημα και αφού υπάρξει σχετική διαβούλευση. Οι φωτογραφίες κτιρίων που έχουν μπει στην μελέτη βιωσιμότητας είναι ενδεικτικές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδέεονται με χρήσεις των ενοτήτων που τις συμπεριλαμβάνουν. Ενδεικτικό το παρακάτω απόσπασμα της μελέτης με φωτογραφίες του τηλεγραφείου και του υπασπιστηρίου στην ενότητα χρήσεων ευεξίας για το οποίο δεχθήκαμε πολλά μηνύματα και παρατηρήσεις. 

  Εκ μέρους του ΔΣ,

  Βασίλης Κουτσαβλής