• Πρόσκληση σε ομιλία για το Τατόι-27 Φεβρουαρίου 2024

  February 19, 2024 - Ανακοινώσεις

   

  Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι, o Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου θα ξεκινήσει μια στενή συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών στα πλαίσια της προσπάθειας για την αναγέννηση του δάσους του Τατοΐου. Στα πλαίσια της πολιτικής για το περιβάλλον του Ροταριανού Ομίλου, θα αγοραστούν δέντρα που θα φυτευθούν στον ιστορικό πυρήνα του κτήματος σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

  Ο όμιλος διοργανώνει στις 27 Φεβρουαρίου δείπνο στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus όπου θα έχω την τιμή να μιλήσω για το Τατόι προσκεκλημένος του Ομίλου. Θα χαρώ να σας δω όλους στην εκδήλωση. Ακολουθεί η πρόσκληση του Ροταριανού Ομίλου και ο τρόπος κράτησης θέσεων. 

  Με εκτίμηση,
  Βασίλης Κουτσαβλής

   

  Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του Ομίλου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus Lifestyle, (Κλεομένους 2, 106-75 Αθήνα 210-7416000), με επίσημο ομιλητή τον  Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Κτήματος ΤατοΐουκΒασίλη Κουτσαβλή, με θέμα “Πρώην βασιλικό κτήμα Τατοϊου, η  πορεία στον χρόνο”

  Η πρόσκληση αφορά δείπνο (menu με κρασί) και το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ / άτομο. Μέρος του ποσού αυτού θα διατεθεί  για το κοινωφελές έργο του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών.

  Ώρα έναρξης προσέλευσης:       20:00

  Ώρα έναρξης εκδήλωσης:           20:30

  Dress Code:                                      BusinessFormal

  Οδηγίες Κρατήσεων

  Για τις κρατήσεις των θέσεων σας παρακαλούμε όπως προβείτε στην κατάθεση του αντίστοιχου ποσού για τον αριθμό των κρατήσεων σας, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK:

  Τραπεζικός Λογαριασμός Κατάθεσης

  • Τράπεζα: Alpha Bank
  • Δικαιούχος Τραπεζικού Λογαριασμού: Ροταριανός Όμιλος Αθηνών
  • Αριθμός Λογαριασμού: 120002002010923
  • IBAN GR7801401200120002002010923

   
  Οδηγίες Κατάθεσης:

  • Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης όπως αναφέρετε τα ονόματα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση
  • Κατά την επιλογή της επιβάρυνσης των τραπεζικών εξόδων παρακαλούμε όπως επιλέξετε την ένδειξη “our (σημαίνει ότι επιβαρύνεστε τα έξοδα κατάθεσης εφόσον κάνετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα πλην της Alpha Bank)

  Οδηγίες για την εγκυρότητα της κράτησης σας

  • Για να είναι έγκυρη η κράτησή σας και προς δική σας διευκόλυνση, παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας  αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης , στο e-mail rcathina@otenet.gr ώστε να γίνει η καταχώρηση της συμμετοχής σας
  • Η διαδικασία αποστολής της κράτησής σας θα πρέπει να γίνει έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου2024 και ώρα  15.00.
  • Σας υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση αλλεργίας σε κάποια τροφή μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε μέσω e-mail (rcathina@otenet.gr) είτε τηλεφωνικά στην γραμματεία του ομίλου μας στον αριθμό 210-3311729.