• Τη Δευτέρα το Γκαλά για το Τατόι

  December 15, 2017 - Ανακοινώσεις

  Αγαπητοί φίλοι,

  Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την διοργάνωση του 5ου Γκαλά Όπερας για το Τατόι, την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017, στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους 250 και πλέον φίλους του Τατοΐου που αγόρασαν εισιτήρια και θα είναι μαζί μας αυτό το βράδυ για να γιορτάσουμε την έναρξη της εβδομάδας των Χριστουγέννων και να βοηθήσουμε όλοι μαζί να σωθεί το ιστορικό και αρχιτεκτονικό κεφάλαιο του πρώην Βασιλικού Κτήματος. Εισιτήρια υπάρχουν ακόμα αρκετά και ευχόμαστε να σας έχουμε όλους κοντά μας. 

  Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Εσθονίας στην Ελλάδα για τους εορτασμούς των 100 ετών του ανεξάρτητου Εσθονικού κράτους και την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Εσθονία. 

  Μεταξύ των δύο μερών του Γκαλά θα υπάρξει μικρή δεξίωση όπου όλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά των αμπελώνων Πύργου Βασιλίσσης, μια ευγενική χορηγία της οικογένειας Σερπιέρη, καθώς και τα ποτά ΜΕΤΑΧΑ και Cointreau, ευγενική χορηγία της εταιρείας Καρούλιας.

  Όπως κάθε χρόνο η σκηνή της ιστορικής αίθουσας του Παρνασσού θα είναι στολισμένη με λουλούδια, δημιουργία των ανθοπωλείων Χαρμαντά.

  Στην έναρξη της βραδιάς ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου θα τιμήσει τον κ. Ελευθέριο Σκιαδά, Γενικό Διευθυντή της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, ιστορικό ερευνητή, Πρόεδρο του Συλλόγου των Αθηναίων και κυρίως ένθερμου υποστηρικτή του έργου μας για το Τατόι. 

  Η εκδήλωση και εφέτος δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία ατόμων και εταιρειών που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Μεγάλο Χορηγό της βραδιάς κ. Στάμο Φαφαλιό καθώς επίσης τον κ. Jan Henkes για την χορηγία του. Ευχαριστούμε την εταιρεία Αρτεμίσιον Γεωργική για την χορηγία των εκτυπώσεων του προγράμματος και του διαφημιστικού υλικού της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens για την φιλοξενία των ξένων καλλιτεχνών της εκδήλωσης. Τον κ. Βασίλη Ζούλια για το φόρερμα της σοπράνο μας κ. Βασιλικής Καραγιάννη, την εταιρεία Chopard για τα κοσμήματα, την Estee Lauder Hellas και τις εταιρείες Korres και Anthea. Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Citrus και στις Εκδόσεις Καπόν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τους ανώνυμους δωρητές μας που κάλυψαν μεγάλο μέρος των εξόδων της παραγωγής. Τέλος θερμές ευχαριστίες στους Χορηγούς Επικοινωνίας, την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τον όμιλο ANT1. 

  Ευχόμαστε να στηρίξετε όλοι το έργο μας, αγοράζοντας έστω και ένα εισιτήριο των 20 ευρώ και να σας έχουμε όλους κοντά μας σε μια βραδιά που ετοιμάστηκε με πολύ κόπο και πολύ αγάπη. 

  Με φιλικούς χαιρετισμούς,

  Βασίλης Κουτσαβλής

  Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου