• Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του 6ου Γκαλά Όπερας για το Τατόι

  November 13, 2018 - Ανακοινώσεις

  Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του 6ου Γκαλά Όπερας για το Τατόι μέσω του site της TicketServices (https://www.ticketservices.gr/event/6o-gala-operas-gia-to-proin-vasiliko-ktima-tatoiou/?eventid=4099&showid=30648) Τα εισιτήρια και εφέτος είναι αριθμημένα και μπορείτε να τα αγοράζετε και από τα καταστήματα Public. Είτε σας αρέσει η Όπερα, είτε όχι, είτε θέλετε να έρθετε στο Γκαλά, είτε δεν μπορείτε λόγω υποχρεώσεων ή γιατί μένετε εκτός Αθήνας ή στο εξωτερικό, έχετε μια μοναδική ευκαιρία μέσα στον χρόνο να συμμετάσχετε στο μεγαλύτερο crowdfunding που γίνεται για το Τατόι και τα κτίριά του που καταρρέουν. Έχετε την μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε ένα εισιτήριο των 20 ευρώ και να στηρίξετε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε 8 και πλέον χρόνια για να σώσουμε αυτό το υπέροχο κτήμα, την ιστορία του και το τεράστιο οικολογικό του απόθεμα. Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε πόρους για την αποκατάσταση του κτιρίου του Οινοποιείου και τα φετινά έσοδα από το Γκαλά θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό. Ευχόμαστε να στηρίξετε το έργο μας και θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας στο Γκαλά. Θα σας αποζημιώσουμε με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου αλλά κυρίως θα ζήσουμε όλοι μαζί μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία σε έναν ανθοστόλιστο Παρνασσό. Υπάρχουν πολύ λίγες θέσεις στην διακεκριμένη ζώνη (Σειρές 1-3) οι οποίες θα εξαντληθούν πολύ σύντομα λόγω μεγάλης ζήτησης της ζώνης αυτής. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης.

  Ευχαριστούμε πολύ.
  To ΔΣ

   

  6ο Gala Όπερας
  για το πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου
  Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
  ώρα έναρξης 20:00 Αίθουσα “Παρνασσός”
  Πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα

  Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γκαλά Όπερας, με στόχο την ενίσχυση του Ταμείου Μελετών Αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων του πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018και ώρα 20:00, στην Αίθουσα «Παρνασσός».

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες και θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

  Στη φετινή εορταστική συναυλία λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες:
   
  Βασιλική Καραγιάννη, σοπράνο
  Αρτεμις Μπόγρη, σοπρανο
  Βασίλης Καβάγιας
  , τενόρος
  Δημήτρης Γιάκας, πιάνο

  Και εφέτος όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν αποκλειστικά για την μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου το οποίο βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης. Είναι από τα παλαιότερα κτίρια του κτήματος και μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής κρασιού για την εποχή του. Τα κρασιά του Τατοΐου είχαν βραβευθεί σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις.

  Στόχος είναι η αναστήλωση και η επαναλειτουργία του Οινοποιείου και η βιολογική παραγωγή κρασιού, η πώληση του οποίου θα αποφέρει έσοδα για την συντήρηση του κτήματος. Για να καλυφθεί το κόστος της μελέτης διοργανώνονται τακτικές ενέργειες fundraising μιας και το κόστος της μελέτης είναι ιδιαιτέρως υψηλό λόγω του μεγέθους του κτιρίου και των ειδικών απαιτήσεων.
   
  Και τo φετινό Γκαλά για το Τατόι υποστηρίζει χορηγικά ο κ. Στάμος Ι. Φαφαλιός τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την διαρκή υποστήριξή του. Θερμές ευχαριστίες επίσης στην κ. Δέσποινα Μόσχου-Φαφαλιού και στον κ. Μιχάλη Μόσχο που μας χοηργούν την παραγωγή όλου του επικοινωνιακού υλικού και του προγράμματος της βραδιάς, μέσω της εταιρείας τους  Αρτεμίσιον Γεωργική Α.Ε. 

  Διάρκεια συναυλίας: 2 ώρες μαζί με το διάλειμμα
   
  Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
  Διακεκριμένη (σειρές 1-3): 50 €
  Ζώνη Α’ (σειρές 4-6): 30 €
  Ζώνη Β’ (σειρές 7-16 & εξώστης): 20 € & 15 € για φοιτητές και ανέργους
   
  Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
  Πλατεία Καρύτση 8
  10561 Αθήνα

  Πληροφορίες/κρατήσεις:
  Υπηρεσία εισιτηρίων – Ticket Services
  Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοα Πεσμαζόγλου), Αθήνα
  Τηλ: 210-7234567
  Online: www.ticketservices.gr
  και στα καταστήματα Public

  Διοργάνωση & επικοινωνιακή προβολή: specs ‘n’ arts
  Παραγωγή: «ARTE ATENE»