• Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του Χριστουγεννιάτικου Gala-Περιορισμένες θέσεις

  December 6, 2016 - Ανακοινώσεις

  Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
  Φιλελλήνων 27 & Σιμωνίδου, Σύνταγμα

  Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016
  ώρα έναρξης: 20.00

  4ο Χριστουγεννιάτικο μουσικό γκαλά για το πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου

  Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου για τέταρτη συνεχή χρονιά οργανώνει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μουσικό γκαλά, με στόχο την ενίσχυση του Ταμείου Μελετών Αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων του πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20:00, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα.

  Στη φετινή εορταστική συναυλία λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες:

  Ειρήνη Καράγιαννη, μέτζο σοπράνο
  Νίκος Σπανάτης, κόντρα τενόρος
  Χάρης Ανδριανός, βαρύτονος
  Πάνος Λουμάκης, πιάνο
  Dissensoduo early music duet [Γιώργος Σαμοΐλης, βιολί | Αλέξανδρος Μαστιχιάδης, εκκλησιαστικό όργανο]

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες, συνθετών όπως Caccini, Vivaldi, Handel, Τosti, Σαμάρα, Lehar, Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου, Μάστορα, Γιαννίδη, κ. ά.

  Εφέτος όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν αποκλειστικά για την μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου το οποίο βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης. Είναι από τα παλαιότερα κτίρια του κτήματος και μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής κρασιού για την εποχή του. Τα κρασιά του Τατοΐου είχαν βραβευθεί σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις. Στόχος είναι η αναστήλωση και η επαναλειτουργία του Οινοποιείου και η βιολογική παραγωγή κρασιού, η πώληση του οποίου θα αποφέρει έσοδα για την συντήρηση του κτήματος. Για να καλυφθεί το κόστος της μελέτης θα διοργανώνονται τακτικές ενέργειες fundraising μιας και το κόστος της μελέτης είναι ιδιαιτέρως υψηλό λόγω του μεγέθους του κτιρίου και των ειδικών απαιτήσεων. Η φετινή μας εκδήλωση συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση των άμεσων σωστικών παρεμβάσεων από το Υπουργείο Πολιτισμού στο κτίριο του Βουτυροκομείου. Το πρώτο μουσικό γκαλά του Συλλόγου μας το 2012 είχε στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την αρχιτεκτονική μελέτη του Βουτυροκομείου την οποία ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε στο Υπουργείο Πολιτισμού. Βάση της μελέτης έγιναν τα πρώτα έργα αποκατάστασης του κτιρίου, τα οποία και θα συνεχισθούν.

  Διάρκεια συναυλίας: 60 λεπτά χωρίς διάλειμμα

  Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
  Γενική είσοδος: 20 ευρώ (οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες)

  Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
  (Φιλελλήνων 27 & Σιμωνίδου, Σύνταγμα)

  Πληροφορίες/κρατήσεις:
  Υπηρεσία εισιτηρίων
  Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοα Πεσμαζόγλου), Αθήνα
  Τηλ: 210-7234567
  Online: www.ticketservices.gr

  Διοργάνωση & επικοινωνιακή προβολή: specs ‘n’ arts – www.specsnarts.gr
  Παραγωγή: «ARTE ATENE»