• Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας για το Τατόι

    September 3, 2014 - Δελτία Τύπου

    Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της πρώτης μεγάλης ομαδικής φωτογραφικής έκθεσης για το Τατόι που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Τέχνης Καπλανών 5 στο Κολωνάκι. Την ομαδική έκθεση Φωτογραφίας με θέμα το Κτήμα Τατοϊου, συνδιοργανώνουν οι Kaplanon Galleries με τον δημοσιογράφο Νίκο Βατόπουλο & τον Σύλλογό μας.

    Στην έκθεση συμμετέχουν 40 φωτογράφοι μέλη του Σωματείου και παρουσιάζονται 100 πρωτότυπες, σύγχρονες Φωτογραφίες τους, που απεικονίζουν τη φύση και τα κτήρια του Τατοϊου, στη σημερινή τους κατάσταση στις τέσσερις εποχές του χρόνου.

    Η έκθεση εντάσσεται σε σειρά εκδηλώσεων που αποσκοπούν στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου και στην εντατικοποίηση της προσπάθειας που γίνεται για την προστασία και την ανάδειξή του ως μνημείου της Φύσης, του Πολιτισμού και της Αρχιτεκτονικής, με απώτερο στόχο την επαναλειτουργία του πρώην βασιλικού κτήματος Τατοΐου, ενός πρότυπου κτήματος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και αδιαπραγμάτευτης ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας αλλά και μοναδικής οικολογικής αξίας.

    Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 27/9/2014 & οι ώρες λειτουργίας της είναι:
    Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 12:00 – 15:00 & 18:00 – 21:00,
    Τετάρτη & Σάββατο: 12:00 – 15:00
    & κάθε άλλη ημέρα και ώρα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

    Ευχαριστούμε θερμά την ιδιοκτήτρια της Αίθουσας Τέχνης Καπλανών 5 κ. Νίκη Παπαδάκη και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Νίκο Βατόπουλο για την οργάνωση αυτής της μοναδικής ιστορικής εικαστικής εμπειρίας.