• Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

    December 22, 2020 - Ανακοινώσεις

    Από όλους εμάς στον Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και μια καλύτερη και πιο αισιόδοξη νέα χρονιά. Η ευχή για υγεία αποκτά εφέτος μια άλλη διάσταση. Να είμαστε όλοι γεροί να ανταμώσουμε ξανά στα μονοπάτια του Τατοΐου.

    Το 2021 θα είναι μια χρονιά σταθμός στην ιστορία του κτήματος Τατοΐου. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα για την σωτηρία του κτήματος. Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου, έπαιξε αυτόν τον 1,5 χρόνο που μας πέρασε, καταλυτικό ρόλο για τις όποιες εξελίξεις και το έργο μας και η συνδρομή μας αναγνωρίζεται και τιμάται από την ελληνική κοινωνία. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στο κτήμα και θα παραμείνουμε εγγυητές της πορείας του στο μέλλον.

    Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από το Χριστουγεννιάτικο Γκαλά Όπερας του 2019, την μεγάλη ετήσια γιορτή μας για το Τατόι. Εφέτος για πρώτη φορά έσπασε η αλυσίδα αυτής της εξαιρετικά επιτυχημένης εκδήλωσης του Συλλόγου μας. Η εκδήλωση του 2021 αν όλα πάνε καλά θα είναι ένα λαμπρό, ιστορικό γεγονός και προετοιμαζόμαστε ήδη για αυτό!